EN VOGN FLERE RUM

Når du designer din vogn, er det vigtigt at tænke på, hvordan livet i vognen kommer til at se ud. Hvem der skal være plads til, og hvordan vognen hovedsageligt vil blive brugt. Er det vigtigt at kunne rede op til flere overnattende gæster, at kunne tørre vådt skitøj eller at have fuldt udstyret køkken med ovn, komfur og mikrobølgeovn? Og endelig, i hvilken stil du vil indrette din vogn. Lad dig inspirere af vores forskellige løsninger!

Stue – Et rum med plads til alt og alle

Det er i denne del af vognen, at vi er mest sammen. Det er spisestue, tv-stue og dagligstue i ét. Sofagruppen er designet til at give plads til så mange som muligt, og du sidder med garanti dejligt på den ekstra tykke siddehynde. Den kan endda forvandles til soveplads, og så er der med et snuptag et ekstra soveværelse.

Køkken – Velfungerende med rigelig bordplads

Det skal være let og inspirerende at lave mad på ferien. Et velfungerende køkken med rigelig bord- og opbevaringsplads prioriteres derfor højt i vores vogne. Vælg induktionskogeplade og gasovn. Dermed kan du lave mad på samme måde som hjemme.

Børneværelse – Børnenes egen lille hyggelige hule

Det skal være rart og bekvemt at rejse med børn. I de sidste par år har vi derfor udviklet vores udvalg af børnevenlige vogne. Vores børneværelsesløsninger er placeret bagerst i vognen, og køjesengene fås med todelt forhæng, der giver børnene deres egen køje at krybe ind i.

Badeværelse – Praktisk og velindrettet

Et velindrettet badeværelse med god opbevaringsplads gør meget for komforten. Alle brusehjørner afgrænses af en smart foldevæg, som fylder minimalt, når den ikke bruges, og i vores større badeværelser kan du vælge at få et tørreskab i stedet for en bruser. Det er perfekt, hvis du er vintercampist og har brug for at kunne tørre skitøjet. Hvis du ønsker mere plads, findes der badeværelser, som fylder hele vognens bredde bagtil.

Soveværelse – Sov godt, og nyd ferien

Alle vores senge indeholder markedets tykkeste madrasser, og temperaturen kan reguleres i soveafdelingen uafhængigt af resten af vognen. Alt for at sikre dig en god nattesøvn. Der er desuden tydelige afskærmninger mod de øvrige rum. For at få mere plads i vognen om dagen, kan du vælge dobbeltseng med funktionen divantilstand, hvilket gør den 16 cm kortere. Den kan naturligvis fås eldrevet. Der er opbevaringsrum under sengen, som også kan løftes op for at lette rengøringen. Hvis du vælger enkeltsenge, kan du vælge luksusindstillingen “morgenmad på sengen” som ekstraudstyr.

Toilet – Kassette- eller forbrændingstoilet

Kassettetoilettet er en del af grundudstyret, men hvis du vil slippe for besværet med at tømme og rengøre tanken, kan du vælge et gasdrevet forbrændingstoilet som ekstraudstyr. Det er let at holde og mere hygiejnisk. Inden toiletbesøget lægger du en vandtæt pose i, og derefter sker forbrændingen automatisk. Der bruges ca. 100 g gas pr. forbrænding. En uges brug giver omkring et par deciliter ren lugt- og bakteriefri aske, som til og med kan bruges som blomstergødning. Når askeskuffen skal tømmes, slås hele toiletbrættet op, så du let kan fjerne asken.

Skriv et søgeord, og tryk på Enter for at søge