Hem » Fodd-fri

FØDT FRI

Glem aldrig, at du er fri. At du kan lade malerpenslen ligge og græsset gro. Tag familien med på en rejse i stedet. I kan køre, hvorhen I vil og tilpasse planerne efter vejret. Lad børnene bestemme, eller find den lille, hyggelige restaurant, I engang besøgte, før I stiftede familie. Med en ægte Polar ligger verden åben. Vognen er håndbygget af en mesterbygger og har markedets tykkeste isolering. Sagen er, at du aldrig har siddet fast. Du havde bare glemt, at du er fri.

ET BEHAGELIGERE LIV

Livet i en campingvogn er så langt fra sommerhusets forpligtelser, som du kan komme. I campingvognen slipper du for at slå græs, kitte vinduer, male, renovere, bygge om og bygge til, lægge nyt tag og inspicere skorstenen – alt det, som du aldrig bliver helt færdig med, og som gør, at du aldrig kan slappe helt af.

Det, at du i stedet kan føle dig helt fri nogle uger om året, er uvurderligt. Lad vejret styre planerne, og kør videre til et nyt sted, når du har lyst – storby, landsby, hav eller bjerge.

BYGGET I HÅNDEN

Hver eneste Polar-vogn er håndbygget af en mesterbygger og har markedets tykkeste isolering. Det betyder, at din frihed er total. Vognen fungerer problemfrit og er komfortabel i ethvert klima. Her kan du lære vores mesterbyggere at kende! Her kan du lære vores mesterbyggere at kende!

Måske er du lukket inde på et kontor til hverdag. Så synes vi, du skal benytte lejligheden til at slippe din indre nomade løs. I en campingvogn kommer du tættere på naturen og tættere på dig selv og din familie. Så husk at leve livet, og glem ikke, at friheden er det vigtigste, du har.

God fornøjelse med din rejse! Her kan du lære vores forhandlere at kende!

Start typing and press Enter to search