Hem » Om Polar

Made in Norrland

Der, hvor klimaet er hårdest, og vejene ikke altid er de bedste, der bygger vi vores campingvogne og autocampere. Det betyder, at du får en vogn, der er bygget til at klare det meste – uanset om det er dårligt vejr eller mange timer på vejene. Vi tæthedstester alle vogne, vi leverer, for at sikre, at netop din Polar kan klare alle de udfordringer, den møder på sin vej. Det er vi de eneste i branchen, der gør.

HÅNDVÆRK SIDEN 1964

Ned til den mindste detalje. Med stor præcision. Ekstrem nøjagtighed. Og med stolthed. Sådan bygger vi vores campingvogne og autocampere. En Polar er lig med godt håndværk. Håndværk, hvor hovedparten udføres manuelt på vores moderne fabrik i Dorotea i Norrland, Sverige. Vores ambition er altid, at hver eneste vogn, vi fremstiller, skal være den bedste på markedet. Et bevis på, at det er lykkedes, er, at hele 80 % af alle Polar-vogne, der nogensinde er blevet fremstillet, stadig kører rundt på vejene. En Polar er ægte norrlandsk kvalitet.

Så tæt på håndbygget,

som man kan komme

SKABE, SENGE, GARDEROBESKABE OG KØKKENBORDE. VI BYGGER INDRETNINGSDETALJERNE I VORES EGET SNEDKERI.

Vi bygger indretningen selv, og materialerne købes så vidt muligt lokalt. For at kunne garantere den højeste kvalitet i hele produktionen er det desuden en og samme montør, som monterer alt interiør i hele vognen.

tathetsgaranti
0
LITER VATTEN & STORMVINDAR

Vi ved, hvad der kræves, for at du skal kunne bo, hvor du har lyst, året rundt. Altid med samme behagelige indeklima. Mens andre producenter tager stikprøver, tæthedstester vi alle campingvogne i vores klimakammer. Der udsætter vi dem for 36.000 liter vand og stormvinde i en time. Inden i vognen har vi en kontrollant, som foretager fugtmålinger og sikrer, at alle kvalitetskrav opfyldes. Det vil sige, at når din Polar-vogn forlader os, ved vi med sikkerhed, at den kan klare alle udfordringer.

“I KLIMAKAMMERET TESTER VI ALLE CAMPINGVOGNE OG KAN DERFOR GIVE 7 ÅRS TÆTHEDSGARANTI”

NYSKABELSER OG UDVIKLING

Vi, der arbejder hos Polar, ejer selv campingvogne. Ved at opleve vores vogne præcis som vores kunder får vi mange nye idéer, og vi kan se, hvad der er brug for. Nye planløsninger med børneværelse, køjesenge, der kan slås op, egenudviklet bygge- og isoleringsteknik og indbyggede myggenet er blot et par eksempler på, hvordan idé er blevet til virkelighed.

Egenudviklet bygge- og isoleringsteknik

Uforlignelig tæthed og markedets tykkeste isolering med 37 mm EPS-isolering i væggene. Den måde, vi bygger vores vogne på, forhindrer også uønsket lyd i at trænge ind.

Ventilationssystem, der giver et godt indeklima

Holder kulden væk om vinteren og varmen ude om sommeren.

Markedets stiveste karrosseri giver uforlignelige køreegenskaber

Den måde, vi bygger og konstruerer vores vogne på, giver uforlignelige køreegenskaber. Det spiller næsten ingen rolle, hvordan vejen ser ud. Vognen har perfekt manøvredygtighed i både sving og på ujævne veje. Vores vogne har markedets stiveste karosseri, blandt andet fordi gulvkrydsfinerens samlinger monteres med specielle forstærkningsplader.

Klimakammer

I 1988 begyndte vi at tæthedsteste vognene før levering til kunden. I dag tæthedstester vi alle vogne, der forlader fabrikken.

Sandwichlimning af karrosseriet

I 1970’erne ændrede vi byggeteknikken, hvilket gav en meget stærk og tæt konstruktion.

Dobbeltbrudt taghældning

For at gøre det lettere for vandet at løbe af og mindske luftmodstanden bygger vi vores vogne med dobbeltbrudt taghældning.

Forbrændingstoilet

Vi fremmer udviklingen af praktiske og effektive løsninger. Der er for eksempel forbrændingstoilettet, der gør campinglivet endnu lettere.

Egetudviklet elsystem

Da vi har udviklet vores eget elsystem, kan vi tilbyde Wi-Fi, alarm og GPS, som kan styres via en mobilapp.

POLAR PÅ FORKANT

Hos Polar er ønsket om at være et skridt foran konkurrenterne en stor drivkraft, og det er derfor ikke så underligt, at vi ofte kommer først med nyheder og højere standarder. Vi har blandt andet været de første med:

 

  • Lækageindikator for gas.
  • Bygning af bredere vogne for at sikre større muligheder med alternative planløsninger.
  • Vi var de første med varmesystem og dobbeltvinduesruder som standardudstyr i Norden.
  • Vejning af hver vogn inden levering giver en nøjagtig egenvægt.

Skriv et søgeord, og tryk på Enter for at søge