Hem » Om Polar

EN ÆGTE POLAR
MADE IN NORRLAND

Dér, hvor klimaet er hårdest, og vejene er længst, bygger vi vores campingvogne. Det betyder, at du får en vogn, som er bedre bygget. Den kan holde til det meste – både dårligt vejr og usædvanligt mange timer på veje, der sjældent er perfekte. Hver vogn, der ruller ud af Polar-fabrikken, er kvalitetstestet. Så kan netop din vogn klare alle de udfordringer, der måtte komme. Det er vi de eneste i branchen, der gør.

Med en ægte Polar-vogn kan du være sikker på, at din rejse bliver lige så god, som du havde forestillet dig. Det er derfor, at det altid kan betale sig at vælge kvalitet, når du køber en campingvogn. Velkommen til Polar.

ÆGTE HÅNDVÆRK
GÅR ALDRIG AF MODE

Vi har med stolthed bygget campingvogne siden 1964. Alle Polar-vogne bygges af mennesker – fortrinsvis i hånden. Vores fabrik ligger i Dorotea i Norrland. Her er der ingen samlebånd, fordi de ikke har den rette indstilling. Hos Polar har vi en særlig kultur og et særligt fællesskab. Det bunder i, at vi altid ønsker at gøre et godt stykke arbejde – at bygge de bedste campingvogne på markedet. Hver eneste vogn, der forlader fabrikken, skal være i absolut topklasse. Og sådan har det altid været – 80 % af alle de Polar-vogne, der er fremstillet, kører stadig rundt på vejene. Det er det bedste bevis på vores kvalitet.

EN FABRIKK FYLDT MED VIDEN
I GENERATIONER

Vores fabrik i Dorotea har over 50 års erfaring. Viden videresendes konstant til nye generationer af Master Builders. Dette er både hjertet og hjernen – hvor vi udvikler innovative løsninger, forbedrer, udvikler nye modeller. Og fremstiller alle møbler fra bunden op.

FØDT FRI

Glem aldrig, at du er fri. At du kan lade malerpenslen ligge og græsset gro. Tag familien med på en rejse i stedet. Med en ægte Polar ligger verden åben. Sagen er, at du aldrig har siddet fast. Du havde bare glemt, at du er fri.

Læs mere »

SKABE, SENGE, GARDEROBESKABE OG KØKKENBORDE.
ALT BYGGES PÅ VORES EGET SNEDKERI.

Vi bygger selv alt interiør. Materialerne er så vidt muligt lokale. Den samme mesterbygger monterer hele indretningen i hver vogn. På denne måde kan vi garantere den højest mulige kvalitet i hele fremstillingsprocessen.

tathetsgaranti
0
LITER VAND OG STORMVINDE

Vi ved, hvad der kræves, for at du kan bo, hvor du har lyst, året rundt. Altid med samme behagelige indeklima. Mens andre producenter tager stikprøver, tæthedstester vi alle campingvogne i vores klimakammer. Her udsætter vi vognen for 36.000 liter vand og stormvinde i en time. Inden i vognen har vi en kontrollant, som foretager fugtmålinger og sikrer, at alle kvalitetskrav opfyldes. Det vil sige, at når din Polar-vogn forlader os, ved vi med sikkerhed, at den kan klare alle udfordringer.

“VI TESTER ALLE CAMPINGVOGNE I KLIMAKAMMERET OG KAN DERFOR GIVE 7 ÅRS TÆTHEDSGARANTI”

KONSTANTE FORBEDRINGER

Vi, der arbejder hos Polar, tilbringer meget tid i en campingvogn og spekulerer hele tiden over, hvad der kan blive bedre. Derudover har vi en dialog med vores kunder, så vi hele tiden forbedrer vores campingvogne. Nogle eksempler på dette er nye planløsninger med børneværelse og køjesenge, der kan slås op, egenudviklet bygge- og isoleringsteknik samt indbyggede myggenet i alle vinduer.

Egenudviklet bygge- og isoleringsteknik

Uforlignelig tæthed og markedets tykkeste isolering med 42 mm EPS i vægge og gulv. Den kraftige isolering beskytter mod kulde, varme og generende lyde.

Ventilationssystem, der giver et godt indeklima

Der skal altid være ren, frisk og veltempereret luft i campingvognen. Det sørger den gode ventilation for.

Klimakammer

Vi tæthedstester hver enkelt vogn, inden den forlader fabrikken. Det er vi de eneste, der gør.

Sandwich-limning af karrosseriet

Vores byggeteknik skaber en meget stærk, vridningsstabil og tæt konstruktion.

Dobbeltbrudt taghældning

For at gøre det lettere for vandet at løbe af og mindske luftmodstanden bygger vi vores vogne med dobbeltbrudt taghældning.

Forbrændingstoilet

Vi forsøger hele tiden at gøre campingvognene bedre. Et eksempel på dette er forbrændingstoilettet, der gør campinglivet endnu lettere.

Polar Connect

Dette er vores opdaterede system til styring af vognens funktioner – via betjeningspanelet eller din mobiltelefon. Polar Connect fungerer via en app, som du kan downloade til både iOS og Android. Vognens indbyggede SIM-kort aktiveres, så snart du har oprettet en konto. Nemmere og smidigere bliver det ikke!

Egenudviklet kommunikationssystem

I vores eget kommunikationssystem tilbyder vi blandt andet WiFi, alarm og GPS – og det hele kan styres via en mobilapp.

Markedets stiveste karrosseri giver uforlignelige køreegenskaber

Vores stærke og vridningsstabile karrosserikonstruktion giver uovertrufne køreegenskaber. Det spiller næsten ingen rolle, hvordan vejen ser ud. Vognen har en god manøvredygtighed både i sving og på ujævne veje. En af grundene er, at gulvkrydsfinerens samlinger laves med særlige forstærkningsplader.

FØRST I VERDEN

At være et skridt foran er en stærk drivkraft for os. Det er en kultur, vi har. Gennem årene har vi ofte været først ude med nyheder og højere standarder. Vi har blandt andet været de første på markedet med:

  • Gaslækageindikator.
  • Bygning af bredere vogne, som muliggør alternative planløsninger.
  • Varmesystem og dobbelte vinduesruder som standard.
  • ndividuel vejning af hver vogn for at oplyse den nøjagtige egenvægt (det kan redde dit kørekort, hvis vognen kontrolvejes).

Start typing and press Enter to search