Hem » Om Polar » Nyheder

CAMPINGVOGNNYHEDER

Hos Polar arbejder vi løbende med forbedringer, både store og små. Her er nogle af de seneste nyheder:

Polar AR

Polar AR er en app, som anvender Augmented Reality. Når du har downloadet den (f.eks. i App Store eller Google Play), kan du gå på opdagelse i Polar-vognen. Ved at rette din mobiltelefons kamera mod annoncer og kataloger kan du se mere – små videoer og præsentationer, et miljø, du kan bevæge dig rundt i, eller andre ting. Du kan for eksempel også dreje vognene for at se dem fra alle vinkler. Vores mål er at fylde Polar AR med flere spændende funktioner i fremtiden. Download appen i dag, og prøv funktionerne!

VERDENSPREMIERE PÅ POLAR-PANELET

Som den første campingvogn i verden udstyres alle Polar-vogne fra og med i dag med en 7-tommers tablet (samme størrelse som en iPad Mini). Vi kalder den Polar-panelet, og det har indbygget DAB FM-radio og Bluetooth. Via det fleksible display kan du styre mange ting i vognen. Softwaren i panelet opdateres løbende, præcis ligesom de apps, du har på din mobiltelefon. Polar-panelet vil fremover byde på stadig flere muligheder for dig som Polar-ejer. Allerede fra starten gør panelet det muligt for dit autoriserede Polar-værksted at foretage opdateringer online af alle elektrisk styrede komponenter i vognen – det er samme metode, Tesla bruger til løbende at opdatere og forbedre sine biler.

VINKELKØKKEN TIL ALLE

I fjor indførte vi på forsøgsbasis vinkelkøkken som ekstraudstyr i vores mest eksklusive serie, Customized. Det var så overvældende en succes, at vi nu også indfører vinkelkøkken (VK) som ekstraudstyr i serierne Original og Selected. Populære vogne som 560, 590 og 650 fås altså nu med denne finesse. Vinkelkøkkenet giver en bedre ergonomi og et bedre flow i madlavningen. Du får smart frasætningsplads, og det bliver sjovt at være i køkkenet sammen.

TEKSTILER MED PRAKTISKE FIBREGUARD

Fra og med i dag er alle Polar-vogne forsynet med flotte, praktiske og lækre tekstiler fra FibreGuard. Tekstilerne er fremstillet af den nyeste generation af tekstilfibre, som er suverænt lette at tørre af og holde pletfri. Så hvis du spilder et glas rødvin i sofaen, hvis hunden hopper op med mudrede poter, eller hvis barnet taber en syltetøjsmad, er det intet problem! FibreGuard-teknologien er miljøcertificeret i henhold til Oeko-tex (Standard 100). Den bygger ikke på overfladebehandling, men på en permanent form for magi (ligesom med GoreTex), som ligger i selve tekstilfibrenes konstruktion. FibreGuard bygger på mange års forskning.

HEADS UP: INDSTILLELIGE SENGE

En anden nyhed er indstillelige hovedender som standard på lang- og dobbeltsengene. Du indstiller hældningen i tydelige hak, og du kan nemt sidde i sengen og læse eller bruge din computer eller tablet. Det er virkelig en forbedring af vognens komfort!

SVENSKE DYNER I SVENSKE VOGNE

Alle vores hynder og dyner er syet i Sverige. Derfor er de nu forsynet med et mærke i form af et lille svensk flag. Den svenske tekstilindustri lever stadig, og for os er det vigtigt at udnytte den kompetence, der findes lokalt.

GLATPLADE GIVER GLANS

Nu kan du få glatplade som ekstraudstyr på vores mest luksuriøse serie, Customized. Glatplade giver en eksklusiv glans og et meget rent udseende. Overfladen er også lettere at holde ren end en kuglesandblæst plade. I øvrigt er den præcis lige så god og vridningsstabil som en kuglesandblæst plade. Vores glatplade er også let at rette ud i tilfælde af buler.

SOFT CLOSE

Skuffesystemerne i alle køkkener er helt nye for 2020. Hver skuffe har individuel, lydløs dæmpning med soft close. Du skal blot skubbe til skuffen, så lukker den automatisk. Det giver en skøn og luksuriøs fornemmelse.

Start typing and press Enter to search