Hem » Om Polar » Nyheder

CAMPINGVOGNNYHEDER 2019

På vores fabrik i Dorotea foregår der et konstant udviklingsarbejde, hvor vi fremstiller nye innovative løsninger og designer ny indretning. Årets nyheder kan både ses og mærkes og omfatter både nyt interiør og smarte funktioner.

Nedenfor finder du vores seneste nyheder:

Polar Connect

Måske årets mest bekvemme opdatering. Download appen, så du kan fjernstyre funktioner i din vogn i løbet af nogle minutter! Du skal bare følge vejledningen i appen og vælge abonnement. Kommunikationen med campingvognen foregår hovedsageligt via et indbygget SIM-kort, som automatisk aktiveres, når du har oprettet din konto i appen. Appen kan downloades til både iOS og Android.

Kompressorkøleskab

Fra 2019 kan du tilvælge et køleskab med kompressor i stedet for absorptionsteknik. Det betyder, at køleskabet bliver mere ligesom derhjemme. Kompressoren er eldrevet, giver en mere effektiv køling og bruger mindre energi. Absorptionskøleskabene er dog stadig standard, gasdrevet og helt lydløse.

PAX-ventilator

Fra og med 2019 sidder der en ægte PAX-ventilator i hver Polar-vogn med TR-planløsning. Svenskproduceret, driftssikker og støjsvag – som man ønsker, at det skal være i et lille rum.

Vindueshylde

Vi har udviklet et ny, smart opbevaringsflade – en vindueshylde i stuen i alle vogne. I Customized-versionen har hylden desuden et eksklusivt, LED-oplyst Polar-logo.

Opvarmet spildevandsafløb

Dette er standardudstyr i alle Polar-vogne fra 2019. Du bliver aldrig nødt til at stå og banke is af udløbet en kold, mørk vinteraften. Du skal bare åbne kugleventilen og lukke spildevandet ud – så enkelt er det!

Unikt gulvvarmesystem

Alle Polar-vogne har et skræddersyet gulvvarmesystem og en separat cirkulationspumpe. Du kan nemt styre gulvvarmen via den nye Polar Remote!

Nyt smart betræk

Lövstrand er vores nye tekstilbetræk i 2019. Lyst og indbydende og alligevel slidstærkt og behageligt at sidde på. Varmende om vinteren og kølende om sommeren – som kun et rigtig godt tekstil kan være.

Nye planløsninger

I år har vi flere nyheder som f.eks. vinkelkøkkenet i vores jubilæumsvogn og muligheden for et børneværelse bagerst. En anden nyhed er, at du kan vælge at placere toilettet til venstre (CTV) eller højre (CTH) i vognen.

Skriv et søgeord, og tryk på Enter for at søge