Hem » Om Polar » Reservedele og garantier

RESERVEDELE OG GARANTIER

TRYGHEDEN VED AT EJE POLAR

En gang i Polars tidlige historie blev en kunde stående ved sin vogn og havde brug for service for at kunne køre videre. Polars grundlæggere, Bertil og Håkan, satte sig i det første og bedste fly med den rigtige reservedel for at tage direkte hen til kunden og løse problemet. Hurtig, god og engageret service er alfa og omega for os, og eftersom al produktion sker lokalt i Sverige, er det nemt at komme i kontakt med os overalt. Dermed er det trygt at eje en campingvogn.


ISO 9001:2008
betyder, at produktion, salgsproces og eftermarked er kvalitetssikret iht. ISO-standarden – helt på linje med vores opfattelse af kvalitet, som vi har haft siden starten i 1964.

RESERVEDELE

Vores vogne er kendt for deres levetid. Hele 80 % af alle de Polar-vogne, der er fremstillet, kører stadig rundt på vejene. Derfor har vi et usædvanligt godt reservedelslager. Vores ældste reservedele lige nu er fra 1977.

AUTORISEREDE SERVICEVÆRKSTEDER

Vi uddanner regelmæssigt personalet på vores autoriserede værksteder. Et årligt eftersyn af din vogn på et af disse værksteder er påkrævet, for at dine garantier gælder. Den rette service til rette tid!

Her finder du alle autoriserede værksteder »

GARANTI

Som ejer af en ny Polar har du altid 2 års nyvognsgaranti og 7 års tæthedsgaranti.

Garantierne kan være forskellige fra land til land. De fulde betingelser kan ses på polarvagnen.com eller hos vores autoriserede forhandlere.

Husvagnar med garanti

80 % AF ALLE POLAR-VOGNE, DER ER FREMSTILLET SIDEN STARTEN I 1964, KØRER STADIG RUNDT PÅ VEJENE”

Start typing and press Enter to search