Hjem » Om Polar » Reservedele og garantier

RESERVEDELE OG GARANTIER

TRYGHEDEN VED AT EJE POLAR

Det var i starten af Polars historie. En kunde gik i stå med sin campingvogn og havde brug for service. Polars grundlæggere, Bertil og Håkan, satte sig i det første og bedste fly med den rigtige reservedel. God service har altså altid været en selvfølge. Eftersom al fremstilling sker i Sverige, er det let at komme i kontakt med os, hvilket gør det trygt at eje en campingvogn.ISO 9001:2008 betyder, at produktion, salgsproces og eftermarked er kvalitetssikret iht. ISO-standarden – helt på linje med vores opfattelse af kvalitet, som vi har haft siden starten i 1964.

Reservedele

Vores vogne er kendt for deres lange levetid, og det faktum, at hele 80 % af alle Polar-vogne, der er blevet fremstillet, stadig kører rundt på vejene, er et tydeligt bevis. Vi har derfor et stort reservedelslager, der går mindst ti år tilbage. Vores ældste reservedel lige nu er fra 1977.

GARANTIER

Som ejer af en ny Polar har du altid 2 års nyvognsgaranti og 7 års tæthedsgaranti. For at sikre garantiernes gyldighed kræves det, at der foretages en tæthedskontrol af vognen en gang om året.

Husvagnar med garanti80 % AF ALLE POLAR-VOGNE, DER ER FREMSTILLET SIDEN STARTEN I 1964, KØRER STADIG RUNDT PÅ VEJENE”


Skriv et søgeord, og tryk på Enter for at søge