Hem » Om Polar » Teknik

VERDENSPREMIERE PÅ

POLAR-PANELET

Som den første campingvogn i verden udstyres alle Polar-vogne fra og med i dag med en 7-tommers tablet (samme størrelse som en iPad Mini). Vi kalder den Polar-panelet, og det har indbygget DAB FM-radio og Bluetooth. Via det fleksible display kan du styre mange ting i vognen. Softwaren i panelet opdateres løbende, præcis ligesom de apps, du har på din mobiltelefon. Polar-panelet vil fremover byde på stadig flere muligheder for dig som Polar-ejer. Allerede fra starten gør panelet det muligt for dit autoriserede Polar-værksted at foretage opdateringer online af alle elektrisk styrede komponenter i vognen – det er samme metode, Tesla bruger til løbende at opdatere og forbedre sine biler.

POLAR CONNECT
KONTROLLER VOGON KOMFORTABELT

Tænk, hvis du kunne tænde for varmen fra liftkøen! Eller tjekke vognens batteri hjemmefra? Det kan du med det nye, praktiske Polar Connect. Det er vores opdaterede system til at sætte dig i forbindelse med din campingvogn. Ved at downloade og starte appen Polar Connect kan du på få minutter oprette en konto og komme i gang med at fjernstyre forskellige funktioner i vognen. Du skal bare følge vejledningen i appen og vælge abonnement. Via appen kan du for eksempel styre varmen, køleskabet og belysningen. Du kan også kontrollere vognens status, se, om den flyttes, og slå alarmen til. Kommunikationen med campingvognen foregår hovedsageligt via et indbygget SIM-kort, som automatisk aktiveres, når du har oprettet din konto i appen. Du kan downloade appen Polar Connect til både iOS og Android.

appstore1

Til dig, der har en ældre Polar-vogn
(ældre end 2019)

Selvom du har en ældre vogn, kan du kommunikere med vognen via Mobile Multi Control. Nedenfor finder du tilslutningsvejledninger til vores ældre vogne.

Start typing and press Enter to search