Hem » Om Polar » Teknik

INDBYGGET TEKNIK,

DER ER LET AT STYRE

Al teknik i vores i campingvogne og autocampere styres let via en skærm inde i vognen. Her kan du styre belysning, fyr, gulvvarme, advarselslys, vandpumpe samt kontrollere batteristatus og niveauerne i ferskvands- og spildevandstanken.


Alle vogne bygges desuden med verdens første CAN bus-system til campingvogne, hvilket gør det muligt at tilføje næsten enhver funktion. CAN, Control Area Network, minimerer ledningsføringen og er dermed med til at sikre mindre vognvægt.

SLUK LAMPEN FRA SENGEN.

STYR ELSYSTEMET FRA MOBILEN

Det at kunne styre elsystemet vha. en app på mobiltelefonen gør livet i en Polar endnu mere behageligt. Mobile Multi Control betyder, at du kan tænde og slukke lamperne og regulere temperaturen uden at skulle rejse dig. En 4G-router og udvendig antenne hjælper dig, som ønsker bedre dækning. Hvis du også gerne vil kunne fjernstyre fyret, tænde for køleskabet eller aktivere tyverialarmen via sms, skal du ganske enkelt sætte et SIM-kort i routeren. Du får endda adgang til GPS-sporing.

Som ejer af en ny Polar har du altid 2 års nyvognsgaranti og 7 års tæthedsgaranti. For at sikre garantiernes gyldighed kræves det, at der foretages en tæthedskontrol af vognen en gang om året.

appstore1

Skriv et søgeord, og tryk på Enter for at søge