– Sverige har så mange badestrande. Vi besluttede os for at finde de bedste.

Peter og Katarina mødtes sent i livet og blev med ét slag en familie på fire med bonusbørnene. Deres Polar 620 passer dem perfekt.

Da vi har slået os ned med en kop kaffe i forteltet, kommer der pludselig en cykel trillende hen mod vognen. Det er Cajsa, der er kommet tilbage fra stranden og er sulten. Hun spiller beachvolley og vil nu have noget hurtigt til frokost.

– Kig selv i fryseren, skat, der er pizza, siger far Peter.

Cajsa mumler noget uhørligt, og tænder for emhætten og ovnen. Snart hører vi minuturet bippe, og frokosten er klar.

– Alle i familien følger deres egen tidsplan. Det nytter ikke at forsøge at samle alle til fælles måltider hver dag. Alle må leve livet, som de vil, for det er jo sommer!, smiler mor Katarina.

620’eren har plads til alle. Den smarte planløsning gør, at der både er dobbeltseng og en køjeseng. Forteltet fungerer nærmest som en fritidsklub om aftenen. Her kan ungerne hænge ud med deres venner og spille brætspil. Eller også kan de gå ind og se film og nyde godt af vognens subwoofer.

– Det er filmhygge i stor stil. For en sikkerheds skyld har vi også anskaffet trådløse høretelefoner, så man kan se film uden at forstyrre de andre, fortæller Katarina. At campere med en meget fleksibel campingvogn betyder, at vi er forberedt på næsten enhver situation, der kan opstå. Desuden har vi en stor sofa, der kan laves om til en seng, hvilket er perfekt, når børnene har venner med. Så bliver der fuldt hus her!

Start typing and press Enter to search